Družabna igra, Naseljenci otoka Catan - Dvoboj igra za dva

Bodite prvi in ocenite izdelek

Znamenita in tako zelo priljubljena igra je sedaj na voljo tudi za zgolj 2 igralca. Za večere, ki si jih želite preživeti v dvoje.

Razpoložljivost: Na zalogi

22,90 €
22,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.


EKSPRESNA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bomo oddali še isti dan.


VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
telefon: +386 (0)40 690 878

epošta: info@bozicnadarila.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Zabavna strateška družabna igra s kartami za dva igralca - Naseljenci otoka Catan Dvoboj


Najslavnejši otok vseh časov - Catan - boste odslej lahko naseljevali v dvoje, otroci pa tudi brez pomoči staršev.

Glavni aduti osnovne igre Naseljenci otoka Catan so izjemna igralnost in večplastnost. Napeta igra je sestavljena iz nekoliko sreče, večinoma pa taktike in trgovanja, zaradi česar je igra venomer zanimiva. Večina omenjenih elementov je prisotna tudi pri igri s kartami, le na nekoliko drugačen način. Vsekakor pa je pri Dvoboju pomembna pravilna izbira taktike.

Igro pričnete z majhno kneževino, ki jo širite, dopolnjujete in nadgrajujete. Igra se nato nadaljuje s tremi tematskimi kompleti Zlata Doba, Doba Kaosa in Doba Napredka, kjer spoznate vsa dodatna pravila. Na koncu sledi igra z vsemi kompleti kart, imenovana Dvoboj knezov oz. kneginj.

Odločilno prednost pri trgovanju in večjo moč herojev boste pridobili s tem, kako boste uporabili le-te, kako boste umestili stavbe in trgovske ladje, saj zgolj gradnja cest in naselij, ter mest ne bo dovolj za zmago.

Simpatična in dinamična igra s kartami ohranja igralni mehanizem istoimenske namizne družabne igre, le da je nekoliko hitrejša, predvsem pa manj zahtevna, zaradi česar je primerna tudi za mlajše igralce.

Igra s kartami je priročna tudi za kratkočasenje na potovanjih, v raznih čakalnicah ali pa celo v restavracijah, medtem ko boste čakali, da vas postrežejo. Je tudi idealno darilo za Catanove navdušence. :)

Igra traja približno 75min in bo navduševala igralce starejše od 10. let.

Vsebina igre:
  • 180 kart
  • 2 žetona (Največji heroj in Najboljši trgovec)
  • 2 kocki (kocka donosa in kocka dogodka)
  • 4 stojala za karte
  • pravila igre


Namizna družabna igra CATAN
...se imenuje otok, ki ga odkrijete s svojimi soigralci. Postanete prvi otoški prebivalci. Gradite naselja in jih povezujete s cestami. Trgovina s surovinami cveti, vasice rastejo v mesta. Enkrat je v izobilju glina, spet drugič les ali ruda. Z redno blagovno menjavo se nenehno odpirajo nove možnosti. A je za uspeh vedno potrebno nekaj strateškega razmišljanja, saj se nove možnosti odpirajo tudi nasprotnikom.

Kmalu pa otok postane premajhen in pretesen, kar povzroči razburljivo tekmo za zemljo, surovine in oblast. Na koncu pa je nekaj vsekakor jasno - na otoku lahko zavlada zgolj en sam samcat gospodar.

Boste to vi?

Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«
Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 040 690 878 ali nam pišite na info@bozicnadarila.com in z veseljem vam bomo pomagali.
Posebna ponudba

Novo v ponudbi