Družabna igra, Naseljenci otoka Catan - Zakladi, Zmaji in Raziskovalci

Bodite prvi in ocenite izdelek

Vznemirljiva ter turi precej zahteven dodatek k osnovni igri Naseljencev otoka Catan, ter njegovima razširitvama Mesta in Vitezi, ter Pomorci oz. Mornarji.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
19,90 €
19,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.


EKSPRESNA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bomo oddali še isti dan.


VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
telefon: +386 (0)40 690 878

epošta: info@bozicnadarila.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Razširitev zabavne strateške svetovno znane družabne igre Catan


Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Fantastična strateška družabna igra Klausa Tauberja.

Ta dodatek NI samostojna igra, temveč ga lahko uporabljate le skupaj z osnovno igro Naseljenci otoka Catan, razširitvenim dodatkom Mesta in Vitezi, ter Pomorci oz. Mornarji!

Šest razširitvenih scenarijev ponuja mnogo novih elementov, nad katerimi bodo najbolj navdušeni izkušeni igralci.

S pomočjo dodatka Zakladi, Zmaji in Raziskovalci, boste razširili, poglobili, precej otežili in podaljšali osnovno igro Naseljencev otoka Catan. Igra bo z dodatkom vznemirlivejša, ter taktično zahtevnejša.

Osnovno igro z razširitvenim dodatkom Zakladi, Zmaji in Raziskovalci, lahko igrajo 3 ali 4 igralci, čas igranja pa se lahko podaljša na dve uri ali pa tudi več.

Dodatek vsebuje šest različnih scenarijev, ki so v prvi vrsti namenjeni ljubiteljem Catana in imajo že izkušnje z raziširitvama Pomorci (oz. prejšnjo verzijo imenovano Mornarji), ter Mesta in Vitezi, a si želijo nekoliko zapletenejše in zahtevnejše igre.
Scenariji imenovani Puščavski zmaji, Veliki Catan, Veliki kanal in Zakleta dežela postavijo igro na popolnoma drug nivo.

Za vse tiste nekoliko manj vešče igralce, pa sta na voljo scenarija Otroki zakladov, ter Odhod v neznano. Slednja sta nekoliko manj zahtevna od prej naštetih zato sta primerna tudi za nekoliko mlajše, morebiti tudi nekoliko manj izkušene igralce.

Za prav vse - tudi za tiste, ki si sami izmišljajo scenarije, pa dodatek nudi ogromno novega materiala, s katerimi bodo burili tako domišljijo, kot tudi Catanske otoke.

Želimo vam veliko zabave pri odkrivanju novega otočja. :)

Vsebina:
  • 18 pokrajinskih ploščic
  • 2 okvirja
  • 12 oštevilčenih žetonov
  • 9 ploščic s kanalom
  • 20 ploščic z zakladom
  • 19 ploščic z zmajem
  • 16 igralnih figuric
  • pravila igre

Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«

Igra vsebuje odlično napisana in preprosto razložena navodila z imenitno a razumljivo grafiko.
Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').Potrebujete pomoč pri nakupu? Pokličite nas na 040 690 878 ali nam pišite na info@bozicnadarila.com in z veseljem vam bomo pomagali.
Posebna ponudba

Novo v ponudbi