Dostava in dobavni roki

Dobavni roki

DOBAVNI ROKI 

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. v največ 3 delovnih dneh. Končna dobava je odvisna od ponudnika kurirskih oz. poštnih storitev, običajno 1 do 2 delovna dneva po tistem, ko smo naročilo odposlali.
 
Za izdelke, ki niso na zalogi oziroma jih dobavljamo po naročilu, je dobavni rok predvidoma 10-14 delovnih dni, po prejetem in odobrenem naročilu. Kupec bo o roku dobave obveščen po elektronski pošti in/ali telefonu. 

Naročnik plača stroške dostave skupaj s plačilom naročenih izdelkov v spletni trgovini http://www.bozicnadarila.com/.

Ob prejemu dostavljenega blaga prejmete originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na spletni strani http://www.bozicnadarila.com/.

Stroške pakiranja in embalaže krije spletna trgovina. 

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže.
Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke. 

Pridružujemo si pravico podaljšanega roka dostave, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili.
V primeru, da z naše strani niste prejeli nobenega obvestila o nakupu, in je od oddaje naročila preteklo že več kot 5 delovnih dni, nas prosimo o tem obvestite preko e-pošte info@bozicnadarila.com ali po telefonu +386 040 690 878.

 

Dostava

GLS in DPD
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk sta GLS (General Logystic System) in DPD. Omenjeni kurirski službi vam kupljen izdelek dostavita v dopoldanskem času. V kolikor v dopoldanskem času niste dosegljivi na domačem naslovu oz. naslovu, ki ste ga pustili za izstavitev računa, paket lahko dostavimo na kateri koli željeni naslov, kjer je dosegljiv nekdo, ki bo pošiljko prevzel (služba, starši, sosedje...).

POŠTA SLOVENIJE

V primeru, da so pošiljke lažje od 0.25 kg, se poslužujemo storitev, ki jih nudi Pošta Slovenije, saj se nagibamo k najnižjim možnim stroškom dobave.

OSEBNI PREVZEM

Naročeno blago, ki je na zalogi, lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja v Zg. Gameljnah 48f, 1211 Ljubljana-Šmartno, vsak delovnik med 9. in 15. uro. Izdelke je potrebno prevzeti v treh (3.) delovnih dneh od dneva naročila. V kolikor kupec naročila ne prevzame v navedenem roku, le-to storniramo. Zaželjena je tudi predhodna najava preko e-pošte info@bozicnadarila.com ali po telefonu +386 040 690 878.